Hvem er vi?

Vi er madnørder med Cand.Scient-baggrund fra Københavns Universitet. Vi mødtes på bacheloruddannelsen Fødevarevidenskab, Sundhed og Ernæring specialiserede os derefter i forskellige retninger; Stine indenfor Human Ernæring og Marie indenfor Fødevareinnovation og Sundhed.

Kombinationen af vores specialiseringer gør, at vi kan formidle mad både med en teoretisk og en praktisk vinkel – indenfor emner der dækker over alt fra fødevarekultur og sensorik til fødevarekemi og gastronomi.

Vigtigst af alt brænder vi for at formidle fødevarevidenskabens finurlige emner på en forståelig, underholdende og overraskende måde, som gør det iøjenfaldende anvendeligt og relevant for alle. Vi har fokus på interaktion mellem deltagerne og synes, at praktisk involvering og fælles sensoriske (læs `med sanserne´) oplevelser er centralt i formidlingen af fødevarevidenskabens verden.

Marie Damsbo-Svendsen

Cand.Scient i Fødevareinnovation & Sundhed

Stine Vuholm

Cand.Scient i Human Ernæring