Referencer

Tidligere arrangementer

  • November 2016: Sant Annæ Gymnasium (inspirationskursus for naturfagslærere)
  • November 2016: Enghave og Sydhavns Apotek (julefrokost)
  • Januar 2016:    Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
  • Januar 2016:    DNV GL Business Assurance
  • December 2015:    Dansk Flygtningehjælps lektiecafé (biblioteket på Rentemestervej)
  • September 2015:    Novozymes afdeling
  • Juni 2015:     IDA Food Networks
  • April 2015:    Lyngby Bibliotek (som en del af Forskningens Døgn)
  • April 2015:    Allerød Gymnasium (biologi/kemi studieretningsarrangement)
  • April 2015:    Allerød Gymnasium (inspiration til AT-forløb)
  • Marts 2015:    IDA Ingeniørforening
  • November 2014:    Fødevarestyrelsens personaleforening
  • Marts 2014:    Novozymes afdeling
  • Januar 2014:    Novozymes afdeling

 

– Udtalelser fra tidligere deltagere

“Helt fantastisk gennemgang af sensorik, som I på underholdende vis hev os igennem”

”Perfekt til en afdelings-teambuilding-aktivitet, da det jo er emner vi alle kan forholde os til”

”Tiden fløj jo bare af sted, og man havde lyst til mere!”

– sagt af ansatte ved NovoZymes

“Jeg har lært meget nyt og noget som er en stor del af min hverdag”

“Lærerigt, sjovt og super inspirerende”

– sagt af ansatte ved Fødevarestyrelsen

“Teori og praksis var kombineret rigtig godt og det blev aldrig kedeligt at høre på”

“Jeg synes at det var meget spændende at finde ud af hvor stor indflydelse sanserne har på vores oplevelse af mad og drikke – og fedt at vi selv fik lov til at smage og lave nogle ting”

– sagt af elever ved Allerød Gymnasium